View:29
Gea Tours: Kombi prevoz putnika, najam vozila, avio karte-NON-STOP 24h

Jesu li promjene u Air Serbiji napredak ili nazadovanje 1 dio

Prijevoznik Europe. Svakako bitno prije Lufthanse i ostalih velikih igrača. I još forsirate činjenicu da su prije bile nebitne i nepoznate https://podgorica.taxi/ kompanijice, iako bog te pitaj što je bilo sa tim avionima za njih (franšiza, uzeti za druge, stored, ACMI…). Hvala na podacima i linku.

  • Činjenica je da je Air Serbia učinila niz mjera da anulira sve ove događaje, a o čemu sam višekratno pisao na Tango Six.
  • Možebitno preuzimanje ovih kompanija svakako je prolongirano skupom, teškom, rizičnom i sustavno stapanje dugoročnom akvizicijom Air Berlina i Alitalie.
  • Baš ništa.
  • No, o tome o članku koji će ići za koji mjesec.

Prvo ste govorili da je Maersk Air charter pa kad sam Vam dokazao da nije tako onda ste krenuli sa mozda ovo mozda ono teorijama. I dalje je ostalo ignorisano pitanje kad je to Swiss pravio codeshare sa charter prevozicima. U posljednjoj predratnoj godini (ljeto 1991.) JAT je imao fascinantan broj linija u usporedbi sa današnjim brojem.

Leto 2023

A taj subjektivni stav o stjuardesama i pilotima stvarno je bio prisutan. No, o tome o članku koji će ići za koji mjesec. Ove uspomene su mi napravile da sam odlučio pisati o romantičnim vremenima letenja, podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/ mislio nema se tu napisati više od 3-4 kartice teksta. A onda sam samo toliko natuknica napisao koje su mi ovako iz glave izletjele. Bit će to jedan izvrstan članak koji ću sa guštom napisat.

podgorica tirana taxi	http://www.taxi-travel.me/'

Kao prvo poreski obveznici Srbije bi morali biti jako besni, da je ASL direktno ili indirektno progutala nekoliko stotina miliona evra iz budzeta RS. Niti broj zaposlenih, https://taxi-travel.me/ niti indirektna zarada na turistima to ne opravdava. Ne opravdava cak ni podzianje vrednosi ANT-u jer je ANT-ova sudbina vezana za ASL ( i transfer, o tome kasnije).

London, Avio karte Beograd London

Februara, avion Potez-29, pod imenom „Beograd“, poleteo na prvoj domacoj redovnoj liniji Beograd – Zagreb. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu Putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika.

0 replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *